Hvorfor centralstøvsuger?

Krappan TUBO er et innovativt system for rengøring af boliger og kan således sikre kvaliteten af den luft vi indånder.
 
Modsat traditionelle støvsugere har Krappan TUBO sugekontakter indbygget i væggene hvor den fleksible slange kan tilsluttes, og støvet suges hen til en central enhed, der er installeret i et seperat rum, langt fra det sted hvor støvsugningen finder sted.
 
Fordelene ved en centralstøvsuger:
 
Ingen støv - engang for alle
 
Støv er skadeligt. Det kommer hurtigt og er vanskeligt at fjerne med traditionelle regøringssystemer; udblæsningen fra den traditionelle støvsuger blæser mikrostøv tilbage i boligen.
Det sker ikke med en Krappan TUBO centralstøvsuger. En centralstøvsuger er det eneste system som fuldstændig fjerner støvet fra boligen ved at lede afkastluften med restpartikler ud i det fri.
 
Kom husstøvmiderne til livs
 
Der hvor støv, mikro støv, bakterier og støvmider trives, fjerner Krappan TUBO det effektivt fra boligen så du ikke får det ned i lungerne eller spredt til andre steder i boligen. Det er godt for dit helbred.
 
Stille - vi støvsuger
 
Som en stille brise fjerner Krappan TUBO alt støv og urenheder meget diskret. Støvsugerens centralenhed er anbragt i et teknikrum, kælder, loft eller bryggers, langt fra opholdsrummene, så det er fuldstændig støjfrit og tillader dig at støvsuge døgnet rundt, helt stille.
 
Boligteknologi
 
Krappan TUBO har en nyt syn på hygiejne i boligen; det er et system som forbedrer og øger værdien af den bolig, hvor det er installeret - moderne boligteknologi.
 
Kommer let i alle hjørner
 
Den fleksible slange rækker op til 10,5 m; lang nok til at nå samtlige hjørner i boligen uden at skulle trække rundt med en "genstridig" og tung traditionel støvsuger.
 
Øget sugestyrke
 
Krappan TUBO har større sugekapacitet end en traditionel støvsuger. Rigeligt til en omhyggelig og effektiv rengøring.
 
Merværdi for alle!
 
 
  
 
 

KRAPPAN ApS - Langkær 50 - 6100 Haderslev - Tlf. 7022 9850 - E-mail: info@krappan.dk

Copyright: KRAPPAN ApS